Deneyimli ve Uzman Ekip… Ekonomik Çözümler… Kaliteli ve Güvenli Yapılar…
ANA SAYFA  |  EN  TR

ÇELİK YAPI, yurtiçi ve yurtdışı inşaat yatırımlarında her türlü taşıyıcı sisteme haiz yapıların anahtar teslimi inşaatı ve devreye alınmasında mühendislik ve müteahhitlik hizmeti veren, özellikle endüstriyel ve lojistik tesisler ile ar-ge, laboratuar ve yönetim binaları konusunda uzmanlaşmış sektörün saygın kuruluşları arasındadır.
 
ÇELİK YAPI, anahtar teslimi inşaat projelerinde uzmanlaşmış kadrosu ve yılların bilgi birikimi ile fizibilite aşamasından  tesisin işletmeye açılmasına kadar olan süreçteki tasarım, tedarik, imalat, montaj, inşaat, tesisat ve devreye alma süreçlerinin tümünde hizmet vermekte, ayrıca yatırım ve işletme maliyeti için optimum çözümler üretmektedir.
 
ÇELİK YAPI, hizmetlerini her zaman için müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak sun­maktadır. Müşteriye en iyi hizmeti sunmak ve en üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlamak için müşteri ihtiyaç ve imkanlarını dikkate alarak kaynakları ekonomik, etkin ve verimli bir biçimde kullanmayı, taahhüt edilen işleri zamanında, sözleşmesine, projelerine, standartlara ve mevzuatlara  uygun olarak bitirmeyi ilke edinmiştir...
hakkimizda.jpg
ÇELİK YAPI Proje İmalat Montaj San. ve Tic. A.Ş. © 2013 Tüm Hakları Saklıdır.
Click For English